Organizohet trajnimi – Falsifikimi i dokumenteve zyrtare dhe shpërlarja e parave

Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës, organizon trajnimin për avancimin e njohurive nga shërbimi noterial, që do të mbahet me 23 Shkurt 2013, në Hotel Afa – Prishtinë, nga ora 10:00 deri 16:00.

Ligjerues në këtë trajnim do të jetë, Prof. Xhevdet Halili.

Tema e trajnimit: Falsifikimin i dokumenteve zyrtare dhe shpërlarja e parave.