(Shqip) Oda e Noterëve të Kosovës do të nënshkruaj marrëveshje të bashkëpunimit me Agjencinë Kadastrale të Kosovës dhe Fakultetin Juridik të Universitetit Publik i Mitrovicës “Isa Boletini” 

Sorry, this entry is only available in Albanian.