Lajmet Arkiva
Prishtinë, 03 Shkurt 2019 – Oda e Noterëve në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, nga data 01 deri 03 Shkurt 2019, mbajten punëtorinë për hartimin e Udhëzimeve Administrative që derivojnë nga Ligji për Noterinë Nr. 06/L-010. Sipas agjendës së punëtorisë, u punua në Udhëzimin për organizimin dhe mënyrën e punës së noterëve; për kushtet e […]
Prishtinë 26 Janar 2018 – Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës mbajti takimin e Kuvendit Vjetor. Në këtë takim, Kryetari i Odës së Noterëve z. Aliriza Beshi, hapi dhe drejtoi punimet e këtij Kuvendi. Si pikë e parë e rendit të ditës, si obligim i dalë nga Ligji i ri për Noterinë, i cili […]
Prishtinë, 15.01.2019  –  Kryetari i Odës së Noterëve z. Aliriza Beshi u prit në takim nga Ministri i Drejtësisë z. Abelard Tahiri, ku temë diskutimi ishte zbatimi i pakos së tri ligjeve të cilat janë në fuqi nga fillimi i vitit. Kryetari Beshi e falënderoi Ministrin Tahiri për këtë takim dhe mundësinë e ofruar për […]
Prishtinë – 22.12.2018, me ftesë të Komisionit, Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës mbajti takimin vjetor të Kuvendit të Odës. Para fillimit të seancës së Kuvendit, Kryetari Beshi kërkoi një minutë heshtje për nderim të kolegut Noter Enver Morina i cili ndërroi jetë me datë 19.12.2018.  Seanca e rregullt e Kuvendit të Odës vazhdoi […]
Prishtinë: 19.12.2018, Oda e Noterëve të Kosovës me pikëllim të thellë njofton se sot në moshën 59 vjeçare ka ndërruar jetë Noteri Enver Morina. Largimi i hershëm i tij është një humbje e madhe për tërë familjen, kolegët dhe për të gjithë ata që e njihnin atë. Varrimi i të ndjerit bëhet nesër, datë: 20.12.2018 […]
Prishtinë: 12.12.2018 – Sot në mëngjes para banesës së tij nga një person i panjohur është sulmuar fizikisht Noteri Ekrem Nuhiu, duke i shkaktuar lëndime trupore, ku si pasojë ka qenë i detyrueshëm edhe intervenimi kirurgjik lidhur me lëndimet e marra në kokë nga goditja me një shufër metalike.  Oda e Noterëve të Kosovës e dënon […]