Lajmet Arkiva
Pensionohet Noter Ramadan Bunjaku  Noter Ramadan Bunjaku ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën e Prishtinë     Biografi e shkurtër: Ramadan (Januz) Bunjaku, u lind më 1952 në Poliçkë, komuna e Kamenicës, shkollën fillore e kreu në Malishevë të Gjilanit, Gjimnazin në Gjilan Preshevë dhe Prishtinë, Fakultetin Juridik  në Universitetin e Prishtinës,  provimin shtetëror […]
Pensionohet Noter Nexhat Qorrolli Noter Nexhat Qorrolli ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën e Ferizajt   Biografi e shkurtër: Nexhat (Shefki) Qorrolli ka lindur më 14 dhjetor të vitit 1952 në fshatin Rashincë të Komunës së Shtimes. Shkollën fillore e ka mbaruar në vendlindje, ndërsa më pas shkollimin e mesëm si gjenerata e parë […]
Pensionohet Noter Murtez Jahaj Noter Murtez Jahaj ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën e Suharekës   Biografi e shkurtër: Murtez (Hamëz) Jahaj, ka lindur me 06.01.1954 në fshatin Sllapuzhan, Komuna Suharekë. Shkollën fillore e ka përfunduar në 1969 në fshatin Sllapuzhan, Suharekë, ndërsa shkollën e mesme e ka përfunduar në Gjimnazin në Suharekë më […]
Pensionohet Noter Hysni Islami Noter Hysni Islami ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën e Ferizajt     Biografi e shkurtër: Hysni  (Ramadan)  Islami  është  i lindur më 20.01.1953 në Ferizaj. Ka mbaruar shkollën fillore e të mesme në Ferizaj dhe Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës. Nga viti 1974 deri në vitin 1985 ka punuar në Fabrikën e […]
Pensionohet Notere Feraseta Pejcinovic  Notere Feraseta Pejcinovic ka ushtruar detyrën e Noteres në Komunën e Pejës     Biografi e shkurtër: Feraseta (Feriz) Pejcinovic, e lindur me datë 04.02.1953, në Beograd. Shkollën fillore dhe të mesme-gjimnazin e ka përfunduar në Pejë. E diplomuar në Fakultetin Juridik në Prishtinë, më 21 janar 1979. Nga muaji mars […]
Pensionohet Noter Bashkim Stavileci Noter Bashkim Stavileci ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën e Pejës     Biografi e shkurtër: Bashkim Stavileci, ka lindur në Prishtinë më 28.02.1952, ku ka kryer shkollën fillore, gjimnazin dhe Fakultetin Juridik. Prej vitit 1972 deri në vitin 1982 ka punuar në Ndërmarrjen Tregtare „Gërmia” nga Prishtina si zyrtar […]