Lajmet Arkiva
Me ftesë të z. Ismet Kryeziu – Kryesues i Grupit Punues për Hartimin e Projektligjit për Kadastër, z. Aliriza Beshi Kryetar i Odës së Noterëve, i shoqëruar dhe nga Udhëheqësi i Shërbimit Administrativ në ONK, z. Erdon Gjinolli, morrën pjesë në takimin e grupit punues për hartimin e Projektligjit për Kadastër. Takimi u mbajt në […]
Announcement for Training Workshops for law students and law graduates from Serbian minority and other minorities in Kosovo for the preparation for the Jurisprudence Exam, the Ethics Exam at KBA, the Notary Exam and/or the Exam for Private Enforcement Agents in Kosovo The EU-funded project “Support to Free Legal Professions and the Bar Association” in Kosovo” (the Project) […]
Prishtinë, 18.05.2018 – Projekti i BE-së “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve” gjatë tërë javës ka vazhduar me implementimin e aktiviteteve lidhur me trajnimet, konkretisht implementimin e Programit për Trajnimin e Trajnerëve. Në këtë program janë të angazhuara të gjitha profesionet e lira ligjore në Kosovë, përfshirë edhe avokatët. Me këtë rast […]
Prishtinë, 15.05.2018 – Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri priti në takim njoftues Kryetarin e Odës së Noterëve z. Aliriza Beshi, i cili ishte i shoqëruar nga anëtarët e Komisionit të Odës së Noterëve, znj. Merita Kostanica, Notere në Prishtinë si dhe Udhëheqësi i Administratës në ONK. Në fjalën e tij, Ministri Tahiri uroi Kryetarin […]
Me ftesë të Presidentit të Unionit Ndërkombëtar të Noterisë z. José Marqueño de Llano, Oda e Noterëve e përfaqësuar nga Kryetari z. Aliriza Beshi dhe z. Shpend Haskaj, Noter, po marrin pjesë në takimin me temë: “Roli i noterit në ushtrimin e kapacitetit ligjor të personave me aftësi të kufizuara”. Takimi po mbahet sot me […]
Prishtinë, 21 Prill 2018 Oda e Noterëve të Kosovës i vazhdoi punimet e Kuvendit në lokalet e Hotelit Amazona, ku në rend ditë kishte: zgjedhjen e anëtarëve dhe zëvendës anëtarëve të Këshillit për Arbitrazh dhe Disiplinë, ata të Komitetit të Auditimit, si dhe përfaqësuesin e Odës së Noterëve në Komisionin për Çështje Europiane të Noterisë […]