Lajmet Arkiva
Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga z. Bilgaip Maznikar,  Noter dhe Kryesues i Këshillit për Arbitrazh dhe Disiplinë në kuadër të ONK-së, ka marrë pjesë në takimin e Këshillit të Përgjithshëm të UINL-së, si anëtare e këtij Këshilli, i cili u mbajt në Buenos Aires të Argjentinës, me datë 1 dhe […]
Prishtinë, 06.07.2018 – Kryetari i ONK-së z. Aliriza Beshi priti në takim z. Valon Kurtaj Drejtor Ekzekutiv i Akademisë së Drejtësisë dhe znj. Pepa Laleva, Udhëheqëse e Projektit të BE-së, “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve”.  Temë e këtij takimi ishte bashkëpunimi mes ONK-së, Akademisë së Drejtësisë dhe Projektit të BE-së rreth […]
Prishtinë, 06.07.2018 – Në lokalet e Odës së Përmbaruesve Privat, z. Aliriza Beshi Kryetar i Odës së Noterëve u prit në takim nga z. Arben Gashi Kryetar i OPP-së, ku fillimisht z. Gashi e uroi z. Beshi për zgjedhjen në postin e Kryetarit të ONK-së, duke i uruar suksese në punën e mëtutjeshme. Tema kryesore […]
Prishtinë, 04 Korrik 2018 Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës po merr pjesë në vazhdimin e punëtorisë së organizuar nga Oda e Noterëve të Bosnjës dhe Hercegovinës në bashkëpunim me Odën Federale të Noterëve të Republikës së Gjermanisë dhe Fondin e Hapur Rajonal GIZ për Evropën Juglindore – Reforma Ligjore, me temë “Lidhja elektronike […]
Me ftesë të Kryetarit të Odës së Noterëve të Maqedonisë z. Vasil Kuzmanoski, z. Aliriza Beshi Kryetar i Odës së Noterëve, i shoqëruar dhe nga Udhëheqësi i Shërbimit Administrativ në ONK, z. Erdon Gjinolli, po marrin pjesë në kremtimin e 20 vjetorit të themelimit të Odës së Noterëve të Maqedonisë, i cili organizimin është duke […]
Me ftesë të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve (UINL) dhe GIZ, Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga z. Bilgaip Maznikar, Noter në Komunën e Prizrenit, morri pjesë në Konferencën e Tretë Rajonale për Sigurinë Ligjore në Ballkanin Perëndimor, me temë “Siguria Juridike, për të siguruar barazinë gjinore në posedimin e tokës”. Kjo […]