Trajnimet për kandidatët që e kanë dhënë provimin e noterisë

Instituti Zviceran për Studime të Avancuara të Noterisë (I-H-N), organizon trajnim në zyren e saj (Beta Office) për kandidatët që e kanë dhënë provimin e noterisë (grupi i tretë i noterëve). Tema e trajnimit një ditor do të jetë “praktika ditore me aktet en brevet’’.

Të 39 noterët, janë të ndarë në tri grupe si vijon më poshtë:

GRUPI I:

1. Learta Cana (udhëheqëse e grupit të parë); 2. Xhevat Veseli; 3. Arta Morina; 4. Sevdije Krasniqi; 5. Sinan Visoka; 6. Hebib Livoreka; 7. Tahir Demiraj; 8. Besim Luli; 9. Ilmi Ademi; 10. Jakup Hoti; 11. Selatin Shahini; 12. Kolë Ramaj; 13. Zyrfer Aliu.

GRUPI II:

1. Riza Livoreka (udhëheqës i grupit të dytë); 2. Hevzi Murseli; 3. Veton Shabani; 4. Haxhë Qorraj; 5. Adem Ademi; 6. Faton Muslia; 7. Bardhyl Dinaj; 8. Fahri Tershnjaku; 9. Faik Qollaku; 10. Valdete Ademi; 11. Agim Sylejmani; 12. Feraseta Pejcinovic; 13. Liljana Kenic;

GRUPI III:
1. Kosovare Kelmendi (udhëheqëse e grupit të tretë); 2. Hysni Islami; 3. Ylli Mekaj; 4. Rasim Behluli; 5. Myrtez Jahaj; 6. Arsim Avdijaj; 7. Islam Aezmi; 8. Alije Gucia; 9. Valbona Myrtezi Bytyqi; 10. Adem Gorani; 11. Zef Berisha; 12. Isuf Makolli; 13. Hazir Ahmeti.

Orari i trajnimeve do të jetë ky:

GRUPI I: me datë 31 Janar 2013, nga ora 10:00 – 12:00, dhe nga ora 13:00 -15:00.
GRUPI II: me datë 1 Shkurt 2013, nga ora 10:00 – 12:00, dhe nga ora 13:00 -15:00.
Grupi III: me datë 2 Shkurt 2013, nga ora 10:00 – 12:00, dhe nga ora 13:00 -15:00.

Adresa e Zyres Beta: afër ndërtesës së re të Komunës së Prishtinës, Rr. Arbëria 3, C2.10, Objekti i Arbëria.Com, KATI I 7, nr. 55 (përballë Restorant Sirenës), Prishtinë.

Prishtinë, Janar 2013.