Prishtinë, 07.10.2020, Oda Noterëve së bashku me Fakultetin Juridik të Universitetit Publik i Mitrovicës “Isa Boletini“, nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit e cila marrëveshje ka karakter bashkërendimin e aktivitete për afirmimin e çështjeve aktuale në fushën e avancimit të jetës akademike dhe profesionale.   Z.Aliriza Beshi Kryetar i ODës së Noterëve dhe z. Agron Beka, Dekan […]
  Prishtinë, 07/10/2020 – Zëvendësministri i Drejtësisë, Florian Dushi ka pritur sot në takim Zëvendësministren e Ekonomisë dhe Ambientit, Burbuqe Deva-Bakija, Kryetarin e Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës, Aliriza Beshi dhe Kryeshefi Ekzekutiv të Agjencionit Kadastral të Kosovës, Avni Ahmeti, me të cilët është diskutuar qëllimi dhe rëndësia e nënshkrimit të Memorandum Bashkëpunimit […]
Nesër me datë 07.10.2020, me fillim në ora 11:00, në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë, Oda e Noterëve të Kosovës do të nënshkruaj Marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë Kadastrale të Kosovës, në prezencë të Ministrit të Drejtësisë z. Selim Selimi dhe Zëvendës Ministres së Ekonomisë dhe Ambientit znj. Burbuqe Deva-Bakija. Marrëveshja e Bashkëpunimit me AKK ka të bëjë […]
Arkiva e lajmeve