Lajmet Arkiva
Prishtinë, 15.01.2019  –  Kryetari i Odës së Noterëve z. Aliriza Beshi u prit në takim nga Ministri i Drejtësisë z. Abelard Tahiri, ku temë diskutimi ishte zbatimi i pakos së tri ligjeve të cilat janë në fuqi nga fillimi i vitit. Kryetari Beshi e falënderoi Ministrin Tahiri për këtë takim dhe mundësinë e ofruar për […]
Prishtinë – 22.12.2018, me ftesë të Komisionit, Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës mbajti takimin vjetor të Kuvendit të Odës. Para fillimit të seancës së Kuvendit, Kryetari Beshi kërkoi një minutë heshtje për nderim të kolegut Noter Enver Morina i cili ndërroi jetë me datë 19.12.2018.  Seanca e rregullt e Kuvendit të Odës vazhdoi […]
Prishtinë: 19.12.2018, Oda e Noterëve të Kosovës me pikëllim të thellë njofton se sot në moshën 59 vjeçare ka ndërruar jetë Noteri Enver Morina. Largimi i hershëm i tij është një humbje e madhe për tërë familjen, kolegët dhe për të gjithë ata që e njihnin atë. Varrimi i të ndjerit bëhet nesër, datë: 20.12.2018 […]
Prishtinë: 12.12.2018 – Sot në mëngjes para banesës së tij nga një person i panjohur është sulmuar fizikisht Noteri Ekrem Nuhiu, duke i shkaktuar lëndime trupore, ku si pasojë ka qenë i detyrueshëm edhe intervenimi kirurgjik lidhur me lëndimet e marra në kokë nga goditja me një shufër metalike.  Oda e Noterëve të Kosovës e dënon […]
Prishtinë, 24.11.2018 – Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës si përfaqësuese e përhershme në Komisionin Evropian të Noterisë në UINL, mori pjesë në seancën plenare përmbyllëse për vitin 2018, të organizuar në Vienë të Austrisë, për datat 23-24.11.2018. Oda e Noterëve të Kosovës në këtë seancë plenare u përfaqësua nga z. Sefadin Blakaj, i […]
Prishtinë, 24.11.2018 –Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Projektin e Financuar nga BE “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve” dhe Dhomën Kombëtare të Noterëve të Shqipërisë, me datë 24.11.2018, organizuan Punëtorinë për Noterët e Republikës së Kosovës dhe të Republikës së Shqipërisë. Tema e kësaj punëtorie ishte: “Dokumentet noteriale, […]