Lajmet Arkiva
Prishtinë, 06 Nëntor 2017 – Me datë 02-03 Nëntor 2017, Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës ishte pjesëmarrëse në punëtorinë e organizuar nga Oda e Noterëve të Malit të Zi në bashkëpunim me Odën Federale të Noterëve të Republikës së Gjermanisë dhe Fondin e Hapur Rajonal GIZ për Evropën Juglindore – Reforma Ligjore (ORF […]
Prishtinë, 16.10.2017 – Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës me datë 14.10.2017, organizoj punëtorinë me temë “Unifikimi i Punëve Noteriale”. Komisioni për Aftësim Profesional të Noterëve, nën kryesimin e z. Selatin Shahini, vendosi që për këtë punëtori të diskutohen pika të caktuara nga: Ligji Nr. 03/L-010 për Noterinë, Udhëzimit Administrativ Nr. 02/2012, për Tarifat […]
Prishtinë, 28.09.2017, Kryetarja e Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës, znj. Arbena Shehu u prit në takim nga Ministri i Drejtësisë, z. Abelard Tahiri. Karakteri i këtij takimi ishte njoftues dhe informues rreth sistemit noterial nё Republikën e Kosovës. Znj. Shehu, e njoftoi z. Tahiri se Noteria në Kosovë është në rrugën e duhur […]
Prishtinë 01 Korrik 2017 – Oda e Noterëve të Kosovës në bashkëpunim me Institutin Ndërkombëtar të Noterisë (I-H-N), organizuan trajnimin e radhës me temë: “Sjellja ndaj mediave” ligjëruar nga Z. Roland Niklaus dhe “Histori të shkurtra anekdotike të programit të I-H-N-së dhe këshilla e fundit nga ky projekt për të vazhduar me sukses”, ligjëruar nga […]
Prishtinë 27 Maj 2017 – Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës me rastin e 5 Vjetorit, organizoi Konferencën me temë “ 5 Vite të Sistemit Noterial, në Kosovë, sfidat arritjet dhe objektivat e ONK-së”. Ftesës për pjesëmarrje padyshim se ju përgjigjën shumë oda mike nga rajoni dhe më gjerë, përfshirë edhe personalitete të larta […]
Prishtinë 26.05.2017 – Me ftesë të Odës së Noterëve, për nderë të 5 vjetorit të themelimit të sistemit të Noterisë, për një vizitë dy ditore po qëndron në Kosovë Presidenti i Unionit Ndërkombëtar të Noterisë (UINL), Z. Jose Marqueño de Llano dhe zv. Presidenti i CCNI, Z. Alvaro Lucini, të cilët së bashku me Znj. […]