Lajmet Arkiva
Prizren 02.07.2020, Oda e Noterëve e përfaqësuar nga Kryetari z. Aliriza Beshi, i shoqëruar dhe nga Noterët e Prizrenit, vizituan sot Kryetarin e Gjykatës Themelore të Prizrenit, z. Ymer Hoxha. Vizita ishte e karakterit falënderues për kontributin e dhënë të Kryetarit Hoxha që nga fillimi i sistemit të Noterisë ku edhe ishte anëtarë i Komisionit […]
Prishtinë -22.06.2020, Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës e prirë nga Kryetari z. Aliriza Beshi u prit në takim nga Ministri i Drejtësisë z. Selim Selimi. Në fillim të këtij takimi z. Selimi theksoi se Oda e Noterëve të Kosovës është pikë reflektimi për odat tjera, shërbimi noterial ka ndihmuar dhe po vazhdon ta […]
Prishtinë: 07.05.2020, Oda e Noterëve të Kosovës me pikëllim të thellë njofton se sot në moshën 71 vjeçare ka ndërruar jetë Noteri Ibrahim Elshani. Largimi i tij është një humbje e madhe për tërë familjen, kolegët dhe për të gjithë ata që e njihnin atë. Noter Ibrahim Elshani ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën […]
Prishtinë, 29 Shkurt 2020 – Oda e Noterëve në bashkëpunim me Projektin e financuar nga BE “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve”, mbajtën trajnimin e radhës për Noterët e Republikës së Kosovës me temë “Organizimi dhe mënyra e punës së noterëve dhe vulave noteriale; forma dhe mënyra e përpilimit dhe shënimit të […]
Prishtinë 07.02.2020 – Me ftesë të znj. Sofia Mouratidou, Presidente e Institutit Evropian për Kërkime dhe Studime Noteriale (I.R.E.N.E), Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës e përfaqësuar nga Kryetari z. Aliriza Beshi,  morri pjesë në Konferencën me temë “Notariati evroprian dhe sfidat e sotme të shoqërisë”, me rastin e 30 vjetorit të themelimit të […]
Prishtinë 25 Janar 2020 – Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës mbajti takimin e Kuvendit Vjetor, i cili u hap dhe u drejtua nga Kryetari i Odës së Noterëve z. Aliriza Beshi. Pika e parë e rendit të ditës, e cila u paraqit për diskutim dhe aprovim ishte Raporti Vjetor i Odës së Noterëve […]