Prizren 02.07.2020, Oda e Noterëve e përfaqësuar nga Kryetari z. Aliriza Beshi, i shoqëruar dhe nga Noterët e Prizrenit, vizituan sot Kryetarin e Gjykatës Themelore të Prizrenit, z. Ymer Hoxha. Vizita ishte e karakterit falënderues për kontributin e dhënë të Kryetarit Hoxha që nga fillimi i sistemit të Noterisë ku edhe ishte anëtarë i Komisionit […]
Prishtinë -22.06.2020, Oda e Noterëve të Republikës së Kosovës e prirë nga Kryetari z. Aliriza Beshi u prit në takim nga Ministri i Drejtësisë z. Selim Selimi. Në fillim të këtij takimi z. Selimi theksoi se Oda e Noterëve të Kosovës është pikë reflektimi për odat tjera, shërbimi noterial ka ndihmuar dhe po vazhdon ta […]
Prishtinë: 07.05.2020, Oda e Noterëve të Kosovës me pikëllim të thellë njofton se sot në moshën 71 vjeçare ka ndërruar jetë Noteri Ibrahim Elshani. Largimi i tij është një humbje e madhe për tërë familjen, kolegët dhe për të gjithë ata që e njihnin atë. Noter Ibrahim Elshani ka ushtruar detyrën e Noterit në Komunën […]
Arkiva e lajmeve